Kata Aluan CEO

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

Alhamdulillah (ٱلْحَمْدُ لِلّٰهِ) dengan izinNya, Glocal Nexus Express Sdn. Bhd. (GNEX) telah ditubuhkan pada 22 September 2022 bermatlamat untuk BEKERJA SAMBIL BERAMAL dengan berbekalkan pengalaman selama lebih dari 20 tahun ke arah penyelesaian logistik secara total dan penerapan nilai-nilai kemanusian, ‘emphaty’ & insani dalam setiap proses pengendalian operasi maka terhasil satu bentuk Perkhidmatan Bagasi Haji & Umrah GNEX premium yang lebih berorientasikan perkhidmatan cemerlang kearah mewujudkan minda yang tenang kepada Duyufurrahman.

Berteraskan strategik GLOCAL (Global+Local) dengan kepakaran lokal membuat kajian dan inovasi kearah memantapkan produk serta mengembangkan perkhidmatan ke peringkat dunia (Global). Memasukkan wawasan lokal ke dalam operasi global adalah strategi ‘win-win’ bagi perkhidmatan GNEX berkembang di seluruh dunia (Global).

Kejayaan Pengurusan Rantaian Bekalan (Supply Chain) global sangat bergantung pada integrasi glokalisasi sebagai strategi penting dan didokong oleh ‘The State-of-The-Art System’ (Digitalisation) yang inovatif. Dengan glokalisasi, kita dapat memastikan perkhidmatan GNEX tetap ‘resilient’, ‘efficient’ dan ‘adaptable’ dalam menghadapi rintangan untuk kita kekal berada di barisan hadapan.

Semoga pasukan GNEX tetap utuh, bersatu, berinovasi, sentiasa merendah diri dan bersyukur untuk terus menapak maju kehadapan.

Sekian terima kasih

Hj. Mohd Effendi bin Muhammad

CEO

TEAM MEMBERS

Meet the Executives Panel

Head of Operations

Hj Affandi Kamsah

Head of Business Development

Hj Mohamad Fazli

Head of IT Support

Hj S.M Fahd S.S Zahuri

Head of Customer Services

Ivoni Amna Amrizal

Head of Finance

Effdiana Hadef Effendi

Testimoni GNEX

Servis GNEX

Info GNEX

© Copyright 2023 Design by Eminaza